AF logo vertical white.png
AF design 01.jpg
AF logo vertical white.png

TEHTAAN TYYPPIEN
VERSTAS

Tervetuloa tehtaan tyyppien verstaalle! Autamme sinua kehittämään toimintaasi ja palveluitasi tarjoamalla sinulle ilmaisia palvelumuotoilun inspiraatiota, oppimateriaalia ja työkaluja käyttöösi.

Pikakartoitus: Näin tarjoat rakastettavia palveluita ja tuotteita ihmisille

Menestyvät kehittäjät eivät kehitä pelkästään tuotteita ja palveluita, vaan hyvää ja toimivaa asiakaskokemusta. Näin toimiessaan he onnistuvat rakentamaan palveluita ja tuotteita, joita ihmiset rakastavat - eli ostavat ja kuluttavat mielellään, saavat ratkaisun ongelmiinsa ja sitoutuvat palveluun.

Silti kehittämistä päädytään usein tekemään esi-isiltä opittuna "vanhaan malliin" eli norsunluutornista tuijotellen. Oheisella interaktiivisella videolla Jussi Olavi auttaa sinua tehokkaasti nappaamaan kiinni nykyaikaisesta kehittämisestä, palvelumuotoilusta ja ihmisten eli asiakkaiden ymmärtämisestä.

Miksi sinun kannattaisi katsoa?

  • Otat tilanteen haltuun ja alat kehittää palveluita ja tuotteita nykyaikaisesti, ihmisten tarpeisiin

  • Yrityksessä tienaat tulevaisuudessa enemmän rahaa tai…

  • Julkisella puolella säästät ja käytät fiksusti resursseja ja kehittämisrahaa.

AF toimistolla 03.png

Blogi: Tulossa pian!

Asiantuntijan näkemyksellä valikoitua tietoa palvelumuotoilusta helposti lähestyttävässä paketissa.

Palvelullistuminen on megatrendi ja sen trendin harjalla olevat toimijat tulevat menestymään, niin yrityskentällä kuin julkisella sektorilla. Vanhoihin kehittämisen tapoihin jumiutuvat toimijat katoavat pelikentältä.

Me rakennamme parhaillaan sinulle jatkuvasti päivittyvää blogi-muotoista työkalupakkia, jonka avulla teet palveluista ja tuotteista ihmisten tarpeita palvelevia - siis sellaisia tuotteita ja palveluita, jotka myyvät enemmän, joita tuotetaan järkevämmin ja joihin ihmiset sitoutuvat.

Pysy siis kuulolla ja nappaa tehtaan tyyppien blogi seurantaasi, jotta tiedät miten sinä teet ihmislähtöisyydestä uuden tapasi toimia menestyksekkäästi.

Webinaarisarja: Palvelumuotoilun lyhyt oppimäärä

Tulevaisuuden yrittäjä on ihmiskeskeinen. Yrittäjällä on käytössään asiakasymmärryksen työkalut, joilla hän rakentaa ylivertaista asiakaskokemusta ja brändiä, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin. Tuotanto on järkevää ja kassakone kilisee.

Suurimmalta osalta kilpailijoistasi kuitenkin puuttuvat osaaminen ja konkreettiset työkalut tuon ajatuksen todeksi tekemiseen.

Me loimme webinaarisarjan, joka auttaa sinua ymmärtämään ihmislähtöisen kehittämisen ja palvelumuotoilun perusteet, jotta voit alkaa tekemään unelmasta totta ja jättää kilpailijasi katselemaan kateellisena rannalta. Klikkaa siis oheisesta linkistä ja nappaa itsellesi ilmaiseksi liki 3 tuntia rautaista asiaa.

AF Webinaarisarja PLO - YouTube Thumbnail jakso 01.png
lapin_yrittäjät.png
AF tiimi 2021_02.png