top of page
arctic factory liikemerkki 2022 web.png

ilmaiset sisällöt | hankemestarit

Hankemestarit (logo).jpg
Vie hankkeesi uudelle tasolle

Hankemestarit x Johtaminen -tapahtuman taltiointi tarjoaa syvällistä tietoa ja keskustelua johtamisen merkityksestä yhteiskunnan kehittämisessä ja hanketyössä. Tapahtumassa käsitellään strategista kehittämistä, palvelumuotoilua ja ihmisten osallistamista, tarjoten käytännön työkaluja ja inspiraatiota kehittämistyön johtamiseen.

Tapahtuma ja sen taltiointi on ilmainen

Jussi Korhonen Hankemestarit.jpg
arctic factory liikemerkki testi.png

Vaikuttava johtaminen tiimeissä

Johtamisen asiantuntija Jussi Korhonen johdattaa kovaan konkretiaan tiimijohtamisen haasteiden taklaamisessa. Miten saat ihmiset sitoutumaan ja voimaan hyvin tiimissäsi?

Taltioitu 18.9.2023 | Kesto noin 40 minuuttia

Johtaminen kohti kestävyyttä

Lapin yliopiston dosentti ja pitkän linjan johtamisen asiantuntija Pikka-Maaria Laine johdattaa sinut business case -ajattelun ja elinkeinolähtöisen kehittämistyön johtamisen äärelle hanketyössä.

Taltioitu 18.9.2023 | Kesto noin 30 minuuttia

Pikka-Maaria Laine Hankemestarit.jpg
arctic factory liikemerkki testi.png
Jälkilöylyt Hankemestarit.jpg
arctic factory liikemerkki testi.png

Maakunnan strateginen johtaminen

Muotoilija Julius Oförsagd luotsaa keskustelua, jossa Päivi Ekdahl (Lapin liitto), Hannu Kähkölä (Lapin AMK) ja Antti Eteläaho (Lapin kauppakamari) peilaavat strategisen johtamisen ja tiimijohtamisen teemoja maakunnalliseen kehittämiseen ja yhteiseen strategiaan.

Taltioitu 18.9.2023 | Kesto noin 40 minuuttia

"Koko hankkeen ajan olen kaivannut ulkopuolista sparrausapua niin koin, että tilaisuus osui juuri suoraan omaan tarpeeseen."

palvelumuotoilu yleisö hankemestarit.jpg

HANKEMESTARIT X
JOHTAMINEN

1

2

3

Kenelle?

Hankemestareille eli projektipäälliköille, projektikoordinaattoreille, tiiminvetäjille, kuntien  ja elinkeinoyhtiöiden vastuuhenkilöille, kuntayhtymien vastuuhenkilöille, korkeakoulukonsernin väelle, Leader-toimijoille, kehittäjille, hankesuunnittelijoille, hankekoordinaattoreille, hankepäälliköille, yrittäjille

Mikä?

Ilmainen pienoisseminaari -tallenne - Kaksi rautaista asiantuntijapuheenvuoroa sekä maakunnallinen paneelikeskustelu, jotka ottavat kantaa hankemaailmaan, johtamiseen ja julkisten palveluiden kehittämiseen elinkeino- ja asiakaslähtöisesti.

29250155_2037485709827828_4661596274301075456_o.jpg
arctic factory logo kuvitus.jpg

Miksi katsoisin?

Suomi ja Lappi on isojen strategisten haasteiden äärellä ja niiden ratkominen vaatii taitavaa johtamista meiltä jokaiselta.

Hankemestarit x Johtaminen -tapahtumatallenne tarjoaa syvällistä tietoa ja keskustelua johtamisen merkityksestä yhteiskunnan kehittämisessä ja hanketyössä. Tapahtumassa käsiteltiin strategista johtamista, tiimijohtamista ja kehittämisen johtamista niin yksittäisen hankkeen kuin koko maakunnan tasolla.

 

Tehdään hankkeista entistäkin vaikuttavampia.

 

SPARRAUS | PALVELUMUOTOILU

Sparraus tiimeille, jotka haluavat pistää asiakaskokemuksen etusijalle

Ilmaisessa palvelumuotoilu-sparrauksessa autamme sinua ratkomaan haasteitasi ja laatimaan suunnitelman palvelumuotoilun hyödyntämisestä.

projektikoordinaattoreille, hankesuunnittelijoile, projektipäälliköille, elinvoimajohtajille, tiimipäälliköille, toimitusjohtajille, kehittämispäälliköille, markkinointipäälliköille, yrittäjille

ILMAINEN

     SPARRAUS

arctic factory liikemerkki valkoinen 2022 web.png

Tilaa myös edellisten
tapahtumien
taltioinnit sähköpostiisi

KEYNOTE | PALVELUMUOTOILU

Hankemestarit 07.jpg
“Jotta asiakkaan kokemus olisi hankkeesi ytimessä.”

Tuija Seipell, Julius Oförsagd ja Jussi Olavi Jokinen auttavat sinua sukeltamaan palvelumuotoilun menetelmiin ja perustelemaan miksi asiakkaan todella täytyy olla jokaisen kehittämishankkeen keskiössä.

KEYNOTE | RAHOITUS

Vastinetta rahalle - vaikuttavuus ja elinkeinolähtöisyys hankkeesi ytimessä

Samu Rötkönen, Johannes Helama, Kristiina Jokelainen ja Julius Oförsagd auttavat sinua ymmärtämään hankerahoituksen uuden suunnan ja teemat sekä perustelemaan yhteistyön, osallistamisen ja ketterän kokeilemisen kehittämishankkeissa.

bottom of page