AF logo vertical white.png
AF design 01.jpg
AF logo vertical white.png

TEHTAAN TYYPPIEN
WEBINAARISARJA

Katsele ilmaiseksi webinaarisarjamme

"Palvelumuotoilun lyhyt oppimäärä"

Arctic Factory ja Lapin Yrittäjät tuottivat kesällä 2020 webinaarisarjan teemalla "Palvelumuotoilun lyhyt oppimäärä". Tässä ilmaisessa webinaasarjassa autamme yrittäjiä ymmärtämään palvelumuotoilun perusteita ja hyödyntämään niitä liiketoimintansa kehittämisessä.

earth arctic factory.png

JAKSO 1
PALVELUMUOTOILUN PERUSTEET

Monen yrityksen strategiassa lukee kauniita lauseita, kuten “asiakas keskiöön” tai “meille asiakas on kaikkein tärkein”, mutta suurimmalta osalta yrityksistä puuttuvat myös konkreettiset työkalut tuon ajatuksen käytäntöön viemiseen.

Puhujat: Julius Oförsagd ja Susanna-Sofia Keskinarkaus (Lapin Yrittäjät)

Kesto: noin 50 minuuttia

AF Webinaarisarja PLO - YouTube Thumbnai
earth 2 arctic factory.png
AF Webinaarisarja PLO - YouTube Thumbnai

JAKSO 2
UUSIEN PALVELUIDEN MUOTOILU

Miten uusia palveluita kehitetään nopeasti ja tehokkaasti, unohtamatta asiakasta? Tässä webinaarissa käydään ytimekkäästi läpi asiakaslähtöisen kehittämisen peruspalikat.

Puhuja: Julius Oförsagd

Kesto: noin 50 minuuttia

earth arctic factory.png

JAKSO 3
YLIVERTAINEN ASIAKASKOKEMUS

Oletko saanut joskus huonoa palvelua? Se on varmasti jäänyt mieleesi ja olet ehkä kertonut siitä tarinoita ystävillesikin. Tässä webinaarissa käydään läpi sudenkuoppia, joihin et halua astua sekä tapoja oppia omista ja muiden virheistä.

Puhujat: Julius Oförsagd ja Jussi Korhonen

Kesto: noin 50 minuuttia

AF Webinaarisarja PLO - YouTube Thumbnai

KATSO WEBINAARISARJA ILMAISEKSI

lapin_yrittäjät.png

Klikkaa webinaari katseluun! Saat itsellesi linkin, jonka kautta voit palata katseluun myöhemminkin.

Haluamme vastineeksi vain yhteystietosi. Mutta älä huolestu, emme aio lisätä sinua loputtomalle spämmilistalle. Olemme sinuun yhteydessä kuullaksemme ajatuksiasi webinaaristamme, palvelumuotoilusta ja sinun tarpeistasi palvelumuotoilun hyödyntämiseksi.

Nautinnollisia oppimisen hetkiä!

Katso webinaaritallenne maksutta

 
Julius Oforsagd 01 some.png

MUOTOILIJA

JULIUS OFÖRSAGD

Julius Oförsagd on kokenut kansainvälinen keynote-puhuja, joka muotoilijan työnsä ohella toimii muotoilulähettiläänä sekä luennoitsijana yliopistoissa Rovaniemellä, Oulussa ja Helsingissä.

Jussi Korhonen 02 some.png

YRITYSKEHITTÄJÄ

JUSSI KORHONEN

Jussi Korhonen on uuden sukupolven organisaatiokehittäjä ja johtamisen tutkija. Hän on erikoistunut kehittämään organisaatioita yhdistelemällä tieteellistä tutkimusta ja arjen käytäntöä vaikuttavien palveluiden-, strategioiden- ja johtamisen käytänteiden rakentamiseksi.