top of page
AF logo vertical white.png
arctic factory logo kuvitus.jpg

PALVELUMUOTOILUN
LYHYT OPPIMÄÄRÄ

Palvelumuotoilijan webinaari, jossa käydään läpi perusteet asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluiden muotoilusta. Webinaari on tuotettu yhteistyössä Lapin Yrittäjät ry:n kanssa.

ihmislähtöinen kehittäminen

JAKSO 1
PALVELUMUOTOILUN PERUSTEET

Monen yrityksen strategiassa lukee kauniita lauseita, kuten “asiakas keskiöön” tai “meille asiakas on kaikkein tärkein”, mutta suurimmalta osalta yrityksistä puuttuvat myös konkreettiset työkalut tuon ajatuksen käytäntöön viemiseen.

Puhujat: Julius Oförsagd ja Susanna-Sofia Keskinarkaus (Lapin Yrittäjät)

Kesto: noin 50 minuuttia

palvelumuotoilun perusteet
palvelupolku
palvelumuotoilu webinaari

JAKSO 2
UUSIEN PALVELUIDEN MUOTOILU

Miten uusia palveluita kehitetään nopeasti ja tehokkaasti, unohtamatta asiakasta? Tässä webinaarissa käydään ytimekkäästi läpi asiakaslähtöisen kehittämisen peruspalikat.

Puhuja: Julius Oförsagd

Kesto: noin 50 minuuttia

ihmislähtöinen kehittäminen

JAKSO 3
YLIVERTAINEN ASIAKASKOKEMUS

Oletko saanut joskus huonoa palvelua? Se on varmasti jäänyt mieleesi ja olet ehkä kertonut siitä tarinoita ystävillesikin. Tässä webinaarissa käydään läpi sudenkuoppia, joihin et halua astua sekä tapoja oppia omista ja muiden virheistä.

Puhujat: Julius Oförsagd ja Jussi Korhonen

Kesto: noin 50 minuuttia

asiakaskokemus palvelumuotoilu

KATSO WEBINAARISARJA ILMAISEKSI

lapin_yrittäjät.png

Klikkaa webinaari katseluun! Saat itsellesi linkin, jonka kautta voit palata katseluun myöhemminkin.

Haluamme vastineeksi vain yhteystietosi. Mutta älä huolestu, emme aio lisätä sinua loputtomalle spämmilistalle. Olemme sinuun yhteydessä kuullaksemme ajatuksiasi webinaaristamme, palvelumuotoilusta ja sinun tarpeistasi palvelumuotoilun hyödyntämiseksi.

Nautinnollisia oppimisen hetkiä!

Katso webinaaritallenne maksutta

Katso webinaari
julius oforsagd arctic factory

MUOTOILIJA

JULIUS OFÖRSAGD

Julius Oförsagd on kokenut kansainvälinen keynote-puhuja, joka muotoilijan työnsä ohella toimii muotoilulähettiläänä sekä luennoitsijana yliopistoissa Rovaniemellä, Oulussa ja Helsingissä.

jussi korhonen arctic factory

YRITYSKEHITTÄJÄ

JUSSI KORHONEN

Jussi Korhonen on uuden sukupolven organisaatiokehittäjä ja johtamisen tutkija. Hän on erikoistunut kehittämään organisaatioita yhdistelemällä tieteellistä tutkimusta ja arjen käytäntöä vaikuttavien palveluiden-, strategioiden- ja johtamisen käytänteiden rakentamiseksi.

arctic factory logorivi
bottom of page