top of page

TE-toimisto

TE-toimiston henkilöstön kehittämispäivät

2023

TE-toimiston henkilöstön kehittämispäivät
arctic factory logo black.png

Toimimme Lapin TE-toimiston vuosittaisen koko henkilöstölle järjestettävän kehittämispäivän suunnittelu- ja fasilitointikumppanina. Tapahtuma järjestettiin Rovaniemellä ja siihen osallistui yli 100 TE-palveluiden asiantuntijaa ja muuta henkilöstöä. Tavoitteena oli järjestää informoiva ja oivalluksia antava kokonaisuus, jossa kohdataan kollegoita, nostetaan esiin onnistumisia ja myös irrottaudutaan hetkeksi arjen työstä.


Suunnittelimme tapahtuman vastaamaan tilaajan tarpeisiin ja vastasimme tilaisuuden kokonaisvaltaisesta tuotannosta, mukaan lukien tapahtumatilan valmistelut, tekniikka, esiintyjät (poislukien tilaajan omat asiantuntijat) sekä tapahtuman sisältöjen suunnittelu ja käytännön fasilitointi.


Asiantuntijoiltamme edellytettiin kykyä suunnitella ja fasilitoida rennon kehittämistyön kokonaisuus, jolla vahvistetaan yhteisöllisyyttä ja kehitetään tiimien voimavaroja ja muutoskyvykkyyttä. Tapahtuman teemaksi valittiin #hyväpäivä, joka tarkoitti vahvaa fokusointia niin usein pimentoon jääviin onnistumisiin ja hyviin tekoihin arjen työssä.


Eduksi toimeksiannossa oli myös asiantuntijoidemme tuntemus TE-palveluista ja työelämäkehittämisestä sekä muutosjohtamisesta, asiakaslähtöisestä suunnittelusta, viestinnästä ja tapahtumajärjestämisestä. Eduksi oli myös vahva alueellisten erityispiirteiden ja lappilaisen TE-kentän tuntemus.

TOIMENPITEET

  • Kehittämispäivän suunnittelu (tarpeen ja tavoitteen määrittäminen, fasilitoinnin, tilan ja sisältöjen suunnittelu)

  • Tilaisuuden tekniset valmistelut (työkalut, materiaalit, tilasuunnitelman toteutus)

LOPPUTULOKSET

  • Kehittämispäivän fasilitointi

  • Kehittämispäivän yhteenvetomateriaali

“Onnistuimme kyllä, kun osasimme valita teidät kumppaniksi tähän toteutukseen. Kehittämispäivän vanhat kaavat saatiin virkistävästi rikottua - osoititte, että uusiutuminen on mahdollista myös perinteikkäässä organisaatiossa. Pidin erityisesti erilaisista ja hienosti toteutetuista ryhmätyösessioista ja yllätysesiintyjistä. Oman porukan resurssit ja kapasiteetti säästyivät itse asian käsittelyyn ja läsnä olemiseen. Jatkossakin ostamme ammattilaisilta palvelua.”
bottom of page