top of page

Itä-Lapin kuntayhtymä

Hehku -yrittäjyys- ja innovaatiotapahtuman valmennuskokonaisuus

2023

Hehku -yrittäjyys- ja innovaatiotapahtuman valmennuskokonaisuus
arctic factory logo black.png

Toimimme Itä-Lapin kuntayhtymän järjestämän yrittäjyys- ja innovaatiotapahtuma Hehkun valmennuskumppanina. Tapahtuma järjestettiin Suomutunturissa toukokuussa 2023 ja toimeksiantoomme kuului yrityksille ja yrittäjiksi aikoville suunnatun master class -valmennuskokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus.


Hehku-tapahtuman tavoitteena on tukea yrittäjiä kohti kestävää liiketoimintaa ja tarjota eväitä yrittäjyyteen sitä suunnitteleville. Yrittäjien lisäksi tapahtumaan osallistuu sellaisia toimijoita, jotka kulkevat yrittäjän tukena kasvun ja kehityksen polulla.


Toteutimme tapahtumaan kaksi sen yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityä masterclass-työpajaa. Master class -kokonaisuus koostui teemakohtaisista keynote osuuksista sekä teemakohtaisesta työpajatyöskentelystä, jossa osallistujat pääsivät kehittämään asiantuntijan tukemana omaa liiketoimintaansa, tuotteitaan ja palveluitaan. Valmennus tarjosi osallistujille konkreettisia työkaluja muutokseen, liiketoiminnan kehittämiseen sekä markkinointiin ja myyntiin.


Asiantuntijoiltamme edellytettiin vahvaa liiketoiminnan ja muutosjohtamisen osaamista ja kokemusta, asiakaslähtöisen markkinoinnin, viestinnän ja myynnin asiantuntijuutta sekä kykyä innostaa, osallistaa ja inspiroida osallistujia. Eduksi oli myös vahva alueellisten erityispiirteiden sekä kattava lappilaisen elinkeinoelämän tuntemus.

TOIMENPITEET

  • Masterclass -valmennuksen suunnittelu ja toteutus (teemoina asiakaslähtöinen liiketoiminnan kehittäminen ja asiakaslähtöinen myynti)

  • Osallistujille jaettavien materiaalien suunnittelu ja toteutus (työkirjat)

LOPPUTULOKSET

  • Kaksi räätälöityä keynote-puheenvuoroa tapahtumassa

  • Kaksi räätälöityä työpajasessiota yrittäjille (asiakaslähtöisyys liiketoiminnassa ja myynnissä)

  • Materiaalipaketti osallistujille tukemaan yrityksen omaa kehittämistyötä

  • Valmennusten sisältökuvaukset tapahtuman viestinnän tueksi

bottom of page