top of page
AF logo vertical white.png
AF design 01.jpg
AF logo vertical white.png

SINUSTA UUSI
TEHTAAN TYYPPI

Haemme uusia tekijöitä ja -tyyppejä osaksi kasvavaa tiimiämme.
Etsitkö seuraavaa askelta urallasi? Oletko ihmislähtöinen, bisnes-orientoitunut ja haluat päästä haastamaan itseäsi muutoksen johtamisessa? Täytä avoin hakemus ja kerro meille millaista osaamista juuri sinä voisit tuoda meille!

ARCTIC FACTORY

Päämajassaan Rovaniemellä työskentelevä Arctic Factory on kasvuun tähtäävä moniammatillinen muotoilutoimisto, jonka tavoitteena on tehdä ihmislähtöisestä kehittämisestä uusi normaali.

Me olemme vakuuttuneita, että organisaatiot, jotka eivät ymmärrä - eivätkä laita - ihmisten tarpeita kehittämisen keskiöön eivät voit menestyä tulevaisuudessa. On otettava oppaan rooli, kokeiltava rohkeasti ja kehitettävä ihmislähtöisesti, jotta voimme ratkaista edessämme olevia haasteita! 

MILLAISIA TEHTAAN TYYPIT OVAT?

Arctic Factory, eli Tehdas, on muotoilutoimisto, joka luottaa muotoiluajattelun ja muotoilun työkalujen voimaan ratkoa ongelmia.

Olemme työyhteisö muotoilijoille, palvelumuotoilijoille, markkinoinnin asiantuntijoille sekä uuden sukupolven organisaatiokehittäjille, jotka ovat auttamassa upeita asiakkaitamme tekemään ihmislähtöisestä kehittämisestä uuden normaalin.

Vahva mutta lempeä kulttuurimme rakentuu tiiviille yhdessä tekemiselle, luovalle ja rohkealle kokeilulle sekä joskus täysin käsistä lähtevälle huumorille.

Meidän pitää kehittyä jatkuvasti.
Siihen tarvitsemme ihmisiä.
Haluamme löytää uusia Tehtaan Tyyppejä, jotka tuovat joukkoomme ainutlaatuista osaamista ja luonnetta, jotta olemme eilistä parempia. 

Ihmislähtöisiä

Laitamme ihmisen kaiken kehittämistyön keskiöön. Uskomme, että ihmisymmärryksen kautta voimme kehittää ja luoda asioita, jotka tuottavat (maksimaalista) arvoa eri sidosryhmille.

Bisnesorientoituneita

Tuomme ja ymmärrämme bisnes- ja talousnäkökulman kaikessa kehitystyössämme luodaksemme kestäviä ratkaisuja.

Muutoksen johtajia 

Autamme asiakkaitamme johtamaan vaikuttavaa muutosta toiminnassaan, jotta kehitystyön tulokset eivät kuivu kasaan!

Rohkeasti kokeilevia

Kokeilemme rohkeasti arjessamme ja uskomme, että se pitää työmme inspiroivana  ja johtaa oivalluksiin jotka vievät meitä eteenpäin.

LISÄÄ TEHTAASTA
AF toimistolla 03.png
AVOIMET TYÖPAIKAT
Jussi Korhonen 05 pieni.jpg

Kiinnostuitko työskentelystä Tehtaalla? 
 

Kiinnostaako työskentely Tehtaalla nyt tai tulevaisuudessa? Jätä meille avoin hakemus matalalla kynnyksellä, kerro mitä sinä rakastat tehdä ja mitä juuri sinä voisit tuoda osaksi tiimiämme. Olemme sinuun yhteydessä!  


Mikäli haluat kuulla Tehtaan arjesta lisää tai kysyä muita lisätietoja, Jussi keskustelee kanssasi mielellään!

bottom of page