top of page
arctic factory liikemerkki 2022 web.png

master class | menesty asiakaslähtöisesti

arctic factory liikemerkki valkoinen 2022 web.png

MASTERCLASS

Menesty asiakaslähtöisesti 

Menestyvä yritys myy arvoa asiakkailleen

AF MasterClass on lisäravinnetta yritysten kasvutarinoille. Se auttaa yrityksiä löytämään oman arvonsa, rakentamaan vahvan arvolupauksen ja tekemään asiakaslähtöistä myyntiä ja markkinointia. Se on tie menestykseen ja erinomaisiin tuloksiin liiketoiminnan kehittämisen, tuotteiden ja palveluiden ideoinnin ja kehittämisen sekä myynnin ja markkinoinnin tehostamisen kautta.

AF MasterClass muuttaa yritysten tarinat ja vie ne kohti kestävää kasvua ja menestystä.

MASTERCLASS

Valmennuskokonaisuus, jossa työstetään yrityskohtaisia haasteita asiantuntijan johdolla

 • Keynote, noin 25 min

 • Työpaja, noin 65 min

 • Konkreettinen työkalu osallistujien käyttöön
   

 • Pk-yrityksille, kunnille, kuntayhtymille, kehittämisyhtiöille, yrittäjäyhteisöille ja kehittämishankkeille
   

 • Sopii erinomaisesti tapahtumiin

 • Toteutus paikanpäällä tai etäyhteydellä

arctic factory liikemerkki 2022 web.png

AF MasterClass -valmennus tarjoaa yrityksille:

 • Kattava kehityspaketti: Valmennus tarjoaa monipuolisia työkaluja, strategioita ja asiantuntijaohjausta, joiden avulla yritykset voivat kehittyä ja kasvaa.
   

 • Kilpailukyvyn vahvistaminen: Valmennus auttaa yrityksiä parantamaan kilpailukykyään tunnistamalla vahvuudet, kehityskohteet ja kilpailuedut sekä kehittämällä tehokkaita strategioita.
   

 • Uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytäminen: Valmennus innostaa luovuuteen ja auttaa yrityksiä löytämään uusia tapoja palvella asiakkaita ja kehittää liiketoimintaa.
   

 • Verkostoituminen ja yhteistyö: Valmennus luo arvokkaan verkoston, jossa yritykset voivat jakaa kokemuksia, oppia toisiltaan ja luoda uusia yhteistyömahdollisuuksia.
   

 • Kestävän menestyksen rakentaminen: Valmennus auttaa yrityksiä luomaan vahvan perustan pitkäaikaiselle menestykselle kehittämällä strategioita, jotka sopeutuvat muuttuvaan liiketoimintaympäristöön.

AF MasterClass -valmennus tarjoaa yrityksille tärkeää tukea ja ohjausta kehitykseen, kilpailukyvyn vahvistamiseen, uusien mahdollisuuksien löytämiseen, verkostoitumiseen ja kestävän menestyksen rakentamiseen.

mishmash seminaari.jpg
arctic factory liikemerkki testi.png
29250155_2037485709827828_4661596274301075456_o.jpg
arctic factory liikemerkki testi.png

Konkreettisia työkaluja liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen

AF MasterClass on intensiivinen valmennusohjelma, joka keskittyy asiakaslähtöiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Valmennuksen aikana pureudumme arvonluonnin periaatteisiin ja autamme osallistujia syventämään asiakasymmärrystään.

Valmennuksessa oppii konkreettisia työkaluja ja menetelmiä arvolupauksen luomiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen asiakasarvon näkökulmasta. Asiakaslähtöinen yritys erottuu kilpailijoista ja vastaa asiakkaiden todellisiin tarpeisiin.

 • Valmennuksen yksi painopiste on asiakaslähtöinen myynti ja markkinointi. Tässä teemassa opitaan kuuntelemaan asiakasta ja ymmärtämään hänen haasteitaan. Käymme läpi tehokkaita työkaluja myynnin ja markkinoinnin konreettisten elementtien (tuotekortit, verkkosivut, myyntiesitteet jne) kehittämiseen.

 • Autamme rakentamaan luottamusta asiakkaaseen ja tekemään ostamisesta mukavaa, koska yrityksen tavoitteena on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka perustuvat vastavuoroiseen arvonluontiin ja asiakkaan tarpeiden täyttämiseen.

AF MasterClass tarjoaa käytännön harjoituksia, tutkimustietoa, työkaluja ja keskustelua, joiden avulla osallistuja voi soveltaa oppimaansa omaan liiketoimintaansa. Valmennuksen tavoitteena on antaa paremmat valmiudet kehittää yrityksen asiakaslähtöistä strategiaa ja vahvistaa kilpailuetua markkinoilla.

TUNNISTA ASIAKKAASI 
TARPEET, ONGELMAT JA TAVOITTEET

Asiakaslähtöinen liiketoiminnan kehittäminen

Ilmainen työkalu, joka auttaa jokaista yrittäjää visualisoimaan sen arvon, jota yritys tuottaa asiakkailleen.

arctic factory liikemerkki 2022 web.png

KUUNTELE ASIAKKAITASI

TAI MENETÄT HEIDÄT

Asiakaslähtöinen myynti ja markkkinointi

Ilmainen työkalu, joka auttaa rakentamaan myyntiä ja markkinointia tukevan arvolupauksen palvelulle tai tuotteelle.

arctic factory liikemerkki 2022 web.png
Näyttökuva 2023-5-19 kello 19.36.26.png
Näyttökuva 2023-5-19 kello 19.36.18.png

MASTERCLASS | VALMENTAJAT

Julius Oförsagd - Arctic Factory_edited.jpg
Julius Oförsagd

Julius Oförsagd on rovaniemeläinen yrittäjä, muotoilutiimin johtaja ja kehittämisen ammattilainen, jolla on yli 10 vuoden kokemus julkisten organisaatioiden ja elinkeinoelämän kehittämisestä, liikkeenjohdon konsultoinnista, palvelumuotoilusta sekä brändin kehittämisestä.

Jussi Korhonen

Jussi Korhonen uuden sukupolven organisaatiokehittäjä, joka on erikoistunut kehittämään organisaatioita yhdistelemällä tieteellistä tutkimusta  ja arjen käytäntöä. Jussilla on vuosien kokemus organisaatioiden kehittämisestä, strategiatyöstä, palvelumuotoilustasekä henkilöstöjohtamisesta.

Jussi Korhonen - Arctic Factory_edited.jpg
jussi jokinen
Jussi Olavi Jokinen

Jussi Olavi Jokinen on rovaniemeläinen yhteisö- ja yritysvalmentaja, kokenut työpajojen fasilitoija sekä palvelumuotoilun projektikone. Jussi on yrittäjätaustainen vuorovaikutuksen ja ilmaisun moniottelija, jolla on yli 10 vuoden kokemus teatterialalta, myynnistä ja markkinoinnista sekä yritysvalmennuksista. 

HEHKU LOGO_edited.png
Räätälöity MasterClass  innovaatiotapahtumaan

Toteutimme Hehku -tapahtumaan mikro- ja pk-yrittäjille suunnatun valmennuksen liiketoiminnan sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä.

15.jpg
Räätälöity MasterClass pk-yrityksille

Toteutimme BusinessOulun kanssa räätälöidyn valmennuksen bisneksen muotoilusta ja asiakaslähtöisen brändin kehittämisestä pk-yrityksille.

2.jpg
Räätälöity valmennus mikroyrittäjille

Toteutimme ELY-keskuksen Pienestä isommaksi -hankkeen mikroyrittäjille valmennuskokonaisuuden  asiakaslähtöisestä kehittämisestä.

Räätälöity MasterClass kasvuyrityksille

Toimimme valmennuskumppanina HUMAKin hallinnoimassa valtakunnallisessa valmennusohjelmassa kasvuyrityksille.

MASTERCLASS

arctic factory liikemerkki valkoinen 2022 web.png

1

2

3

1

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai sovi tapaaminen

Sinulla on mahdollisuus keskustella suoraan valmennuksen edustajan kanssa puhelimitse, sähköpostitse tai tapaamisen kautta. Haluamme kuulla tarpeesi ja laadimme sinulle sopivan tarjouksen.

2

Suunnittelemme MasterClassin  sinun kanssasi

Pidämme kanssasi suunnittelutapaamisen (etänä tai kasvotusten) ja räätälöimme MasterClass -valmennuksen tilaisuuteen tai tapahtumaan sopivaksi.

3

Järjestämme inspiroivan MasterClass -valmennuksen

Toteutamme osallistujille ajatuksia herättävän valmennuksen, jossa pureudutaan asiakaslähtöiseen arvon tuottamiseen.

arctic factory liikemerkki 2022 web.png

Kiinnostuitko palvelumuotoilusta? Ota rohkeasti seuraava askel ja varaa meiltä ilmainen sparraus.

Ole ihmislähtöisen kehittämisen edelläkävijä

Varaa 45 minuutin täysin ilmainen sparraus asiantuntijan kanssa, jossa käymme sinun tarpeesi läpi ja laadimme kanssasi kehittämissuunnitelman.

bottom of page