TUOTTEEMME:

MUOTOILUKUMPPANUUS

Kehitämme ratkaisuja ongelmiisi. Useimmiten tämä on pidempi prosessi, joka vaatii pitkäaikaista sitoutumista - tai kuten me sitä kutsumme - muotoilukumppanuutta.

 

Meille muotoilukumppanuus merkitsee tasavertaista suhdetta kanssasi. Ryhdymme kumppaniksesi matkalle kehittyneempään liiketoimintaan. Me tuomme pöytään oman asiantuntemuksemme ja te tuotte asiantuntemuksen omasta toiminnastanne. Näin työskentelemme yhdessä. Kumppanuus rakentuu molemminpuoliselle luottamukselle ja kunnioitukselle. Emme tee tätä pelkästään sinulle, vaan sinun kanssasi.

 

Yhdessä me kasvatamme liikevaihtoasi, löydämme uusia asiakkaita ja valtaamme uusia markkinoita. Me tiedämme että muotoilu toimii ja nyt haluamme näyttää sen myös sinulle.

MUOTOILUKUMPPANUUS

 
 

MUOTOILUPROSESSIMME

Me ymmärrämme, että jokainen asiakas on uniikki ja jokainen projekti on erilainen. Riippumatta hankkeen laajuudesta, perusprosessimme on aina sama:

KUUNTELEMME SINUA

Kuunteleminen on avain jokaiseen onnistuneeseen kumppanuutteen. Olemme hyviä kuuntelemaan ja kuulemaan ja tiedämme mitä meidän tulee kuulla.

ME ANALYSOIMME

Me ajattelemme, haastamme, arvioimme ja tutkimme löytääksemme ratkaisevat faktat.

ME MUOTOILEMME

Olemme muotoiluajattelun mestareita ja tuotamme intohimoisesti jalostuneita ratkaisuja mitä monimuotoisimpiin haasteisiin.

ME TOTEUTAMME

Saamme suunnitelmasi elämään. Todellinen työ alkaa, kun suunnitelma on valmis ja silloin me jatkamme kanssasi vahvaan tietopohjaan ja tutkimukseen perustuvien päätösten tekemistä.

 

Olemme kumppaninasi, jotta tuotteiden ja palveluiden elinkaari pysyy elinvoimaisena ja menestyvänä. Osaamiseemme kuuluu tuote- ja palvelumuotoilun lisäksi myös brändiosaaminen sekä viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen.

 

HINNOITTELU

Muotoilukumppanuus-pakettimme hinnoittelu pohjautuu aikapankkijärjestelmään.
Maksat meille vain työtunneista, jotka tarvitset.

 

Me haluamme pitkäjänteistä yhteistyötä jotta sinä saat työstämme parhaan mahdollisen hyödyn.
Tämän vuoksi olemme rakentaneet hinnoittelun tästä näkökulmasta.  

 

Tuntipankkikumppanuudessa saat tunteja sitä halvemmalla mitä enemmän niitä vuodelle tilaat.
Tunteja käytetään sitä mukaan kun niille on tarve.
Kerro sinä haasteesi niin me kerromme kuinka kauan siihen menee.

100-200

muotoilutuntia

200-300

muotoilutuntia

300 +

muotoilutuntia

80€/h

70€/h

60€/h

Kuulostaako tuntipankki liian suurelta ja sitovalta tai vaikealta? Ei hätää, teemme mielellämme tarjouksen myös yksittäisistä sekä pienemmistäkin projekteista.

OTA

YHTEYTTÄ

TULE

KÄYMÄÄN

KYSY

MEILTÄ

JULIUS: +358 (0) 40 8668737

JUSSI:   +358 (0) 40 8237747

hello@arctic-factory.com

Ma. - Pe. 9:00 - 16:00

 

Yliopistonkatu 8

F-Wing 2012

Rovaniemi 96300

Suomi

 

 
   © Copyright 2018 arctic-factory.com